Osnovna djelatnost tvrtke ARTA PROJEKTIRANJE je arhitektonsko projektiranje novih i adaptacije postojećih objekata te uređenje i opremanje luksuznih interijera. Tvrtka je specijalizirana za privatne i javne objekte visoke kategorije udobnosti. Posjedujemo dopuštenje za rad na nepokretnim kulturnim dobrima.

Arhitektonski ured ARTA PROJEKTIRANJE čini tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom na projektima širokog spektra. Imamo veliko iskustvo u adaptaciji objekata koji su zaštićeno kulturno dobro. Inovativnost i kreativnost, profesionalni pristup u svim segmentima, te kontakt s dugogodišnjim iskusnim suradnicima jamče postizanje najviše kvalitete u svima fazama izgradnje, od ideje do realizacije. Naš način prikazivanja projekta omogućava investitorima vizualizaciju projekta u svim razvojnim fazama. Svakom projektu pristupamo individualno te od samog početka istražujemo najbolji koncept kako bi konačni rezultat bio suvremen u svim svojim aspektima.   

U svom portfelju arhitektonski ured ARTA PROJEKTIRANJE ima u Hrvatskoj i inozemstvu brojne uspješne realizacije objekata turističko-ugostiteljskog, poslovnog i stambenog sadržaja. 

ODABRANE REALIZACIJE

 Rekonstrukcija i dogradnja hotela Alhambra i vile Augusta

Rekonstrukcija i dogradnja vile Zagreb 

Rekonstrukcija i dogradnja staklenog paviljona

Unutarnje uređenje smještajnih jedinica hotela Bellevue

Rekonstrukcija i dogradnja vile Favorita

Rekonstrukcija vile Radan na Jabukovcu 

Uređenje interijera stana Moskva

Uređenje interijera stana Jelačić Trg

Rekonstrukcija i uređenje interijera stana Krajiška I

Rekonstrukcija i uređenje interijera stana u Krajiška II

Unutarnje uređenje poslovne zgrade Zagrebtrans 

Unutarnje uređenje poslovnog prostora FSK Moskva 

Unutarnje uređenje restorana vinarije KORAK

Projekti bez realizacije