Arhitektonski ured ARTA PROJEKTIRANJE oformljen je 1994. Osnivačica, arhitektica Amira Čaušević, u svojem dugogodišnjem radu sa stručnim timom realizirala je brojne projekte širokog spektra. U posljednjem desetljeću tvrtka se specijalizirala za oblikovanje javnih i privatnih prostora najviše kategorije udobnosti.

Profesionalni pristup i kreativnost u svim segmentima, kao i izvrstan širi projektantski tim, jamče postizanje najviše kvalitete u svim fazama projektiranja i izgradnje. Svakom projektu pristupa se individualno te se od samog početka traga za najboljim rješenjem kako bi konačni rezultat bio suvremen i dosljedan arhitektonskom nasljeđu.


Amira Čaušević d.i.a. ovl.arh

Diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1985. godine.

Samostalno djeluje od 1988. kad je stekla i status slobodnog umjetnika. Izlagala je radove na Salonu mladih i Zagrebačkom salonu, te radila na organizaciji arhitektonskih izložbi.

Arhitektonski ured ARTA PROJEKTIRANJE osnovala je 1994.

Zajedno sa dugogodišnjim suradnicima autorica je niza realiziranih projekata interijera obiteljskih kuća i vila, stambenih objekata, poslovnih prostora i objekata turističke namjene po Hrvatskoj i inozemstvu.

ŠTO RADIMO

arhitektonsko projektiranje i savjetovanje
projektantski nadzor
uređenje i opremanje prostora


posjedujemo dopuštenje za rad na nepokretnim kulturnim dobrima 

UPOZNAJTE NAŠ TIM


SURADNICI


Saša Košutić dipl. ing. arh.

Suzana Banek Pisk dipl. ing. arh.

Dragutin Dolovčak ing. građ.

Vlatka Marković mag. ing. arh.

Mirta Rusan mag. ing. arh.

Tina Dolovčak mag. ing. techn. text.

Jasmina Čaušević prokurist